We`re ALL Special matinee

Датум на почеток:

06.07.2015

Време на почеток:

11:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Другари, скопската ДиЏеј елита ве очекува на донаторско матине во кафулињата Љубов, Излет, Кала, Форплеј, Круг и Сотто. Целта на дружењето е собирање средства за атлетите на Специјална Олимпијада кои треба да заминат на Олимписките игри во Лос Анџелес, УСА од 25 јули до 5 август. Ако веќе не сте ги запознале, Јане, Адо, Виктор, Горјан, Јуле, Нена, Беба, Јована…. ќе ги запознаете на матине и ќе видите дека дечките се победници затоа што секојдневните предизвиците ги надминуваат со упорност и насмевка.

Желбата за медал од Олимпијада е огромна, тренизите се интензивни, мотивацијата е неверојатно висока, а поддршката ја чекаат од нас. Под мотото “Let me win, but if I cannot win, let me be brave in the attempt” тие ќе се натпреваруваат во пливање, пинг понг, кошарка и атлетика, а ние ќе навиваме. Но, пред тоа се гледаме во недела на дружење, смеење, зезање, шизење и бодрење на нашите атлети.
“Be a fun of a FUN”

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија