Титов врв 2015 – 34-то традиционално искачување

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

04:30

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Драги планинари и планинарки, 

Чест и задоволство ни е да Ве поканиме на 34-тото традиционално искачување на Титов Врв кое ќе се одржи на 23 и 24 мај. Пријавувањето е до 21 мај. 

Дополнителни информации – секој вторник и петок од 19 до 21 часот или на телефон 075 64 93 93 и e-mail: kontakt@pkljuboten.org.mk

Се гледаме!

Тимот на П.К. Љуботен

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија