Мобилизација кај долголежечки пациенти-пациенти на интензивна нега

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

07:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Tрадиционален пролетен семинар во организација на здружението на физиотерапевти на македонија

ЗФРМ ви го најавува следниот едукативен собир кој ќе се одржи во Охрид во хотел МВР во периодот од 29.05. – 31.05.2015 .

Тема на семинарот ке биде “Мобилизација кај долголежечки пациенти-пациенти на оддели за Интензивна нега”

Гости предавачи на семинарот ке бидат Дипл.ФТ.Олгица Димитров и Г-ѓата Беате Кариере (Beate Carriere PT,CIFK), физиотерапевт,сертифициран инструктор за функционална кинетика.

Дипл Ф.Т. Олгица Димитров на Семинарот ке одржи работилница “Позиционирање и мобилизации кај долголежечки пациенти на оддел за интензивна нега”

Г-ѓата Беате Кариере со свои предавања на оваа тема ке го пренесе своето искуство од работата на одделите за интензивна нега во болниците во Los Angeles Америка.

Котизација за членовите на ЗФРМ 600 денари.
Цена за сместување во хотел МВР е 2400 денари со вклучени две ноќевања ,доручек,ручек,вечера, свечена вечера и кафе паузи.

Вкупната сума од 3000 денари може да се уплати на на жиро сметка на ЗФРМ : 300000000620448 со назнака “СЕМИНАР МАЈ 2015”
Банка: Комерцијална Банка-Скопје

Резервации за телефон
Претседател: Далибор Стојановски
Тел: +38978473305
E-mail: president@fizioterapevt.org.mk

Генерален секретар: Даниела Нофитоска
Тел: +38972302227
E-mail:secretary@fizioterapevt.org.mk

Благајник: Илија Хаџимојсов
Тел:+38978393124
E-mail:blagajnik@fizioterapevt.org.mk

Автор

megalogomed

Скопје

Македонија