Шарпланински SkyRace

Датум на почеток:

08.02.2015

Време на почеток:

06:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Меѓуграничен Шарпланински скајрејс организиран од TREX, Skyrunning Serbia и Beli vuk Štrpce.

Старт – Штрпце, Косово

Финиш – Старо Село, Македонија

http://sarplaninaskyrace.com/index.php/en/home/

МАПА

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија