Jib-Jam Contest – Нижо Поле

Датум на почеток:

03.07.2015

Време на почеток:

11:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Почитувани бордери и луѓе спремни за журка

Авантурата во сабота на ден 07/03/2015 ќе се одвива по некој си редослед кој гласи вака:

Од 11:00 започнува пријавувањето на натпреварувачите кои сакаат да учествуваат на JIB JAM

Самиот натпревар започнува во 12:00 па се до 13:00 во кој период од саат време секој натпреварувач ќе има прилика да ги покаже своите способности од страна на џибинг културата.

Натпреварувачите ќе имаат прилика да возат на вкупно 5 елементи меѓу кои:

-mini flat box, high pro flat box, flat down/pipe transfer box, flat pipe and butter pipe

Жири комисијата ќе има време од еден час да одлучи кој од пријавените ќе постигне најдобри резултати после што ќе следи прогласување и доделување на наградите со почеток од 14:00

Прва награда CONTRACT jiber jaber BOARD
Втора награда Комплет зимска опрема
Трета награда Дуксери и блузи ССНЛ&Работилница

Важно……….во периодот од 16:00 до 18:00 на самата организација ќе ни биде потребно малце врема да се спремиме и адаптираме на внатрешни услови т.е.да ви ја подготвиме кафаната и шанкот за до сега не замислива ноќна журка на ски центар во БИТОЛА … 🙂

Од 18:00 па се до 12 на полноќ во бачилото на самиот ски центар ке се дели манџа….ахахахахахахахахахахахахаха…се зезам..! 🙂

Со поддршка од Аце Мице, Linki in dub, Omny Directional плус нивни гости, ќе се потрудиме заедно со проекција на екстремни филмчиња, прекрасен звук и бар на средина да си поминиме идеално и максимално да се забавуваме.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Секогаш тука за вас ССНЛ, Работилница и ЈСП Стрежево !!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија