Почетен курс по спортско качување во СКК “Вертикал” – Битола

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

17:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Спортско качувачкиот клуб “Вертикал” организира почетен курс од 23.02.2014 кој ќе овозможи стекнување на основните вештини за безбедно качување, како склоп на добра техника, сила, флексибилност и издржливост. 

Курсот не поставува возрасна граница и не е потребно никакво претходно предзнаење од областа на спортското качување. 

Сите заинтересирани ќе можат да се запознаат со спортското качување преку кратка видео-презентација, и се разбира, пробно качување на вештачката карпа во СУ “Ѓорѓи Наумов”, Битола на 15.02.2014 во 18:00 часот. 

Автор

Aleksandar Kirkovski

Скопје

Македонија