Турнир во мал фудбал „св.Ѓорѓи Кратовски“- 2014

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

09:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

И оваа година ФК„КРАТОВО” го организира турнирот во мал фудбал „св.Ѓорѓи Кратовски“

Пријавување на екипите најдоцна до 14.02.2014 г кај Бранко Младеновски на телефон 077-754-577

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија