NOW WE MOVE!

Датум на почеток:

10.12.2013

Време на почеток:

10:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Федерација за рекреативен спорт под мотото “Движи се за здравје” организира ден на рекреација и здравје!

Настанот ќе се одржи на 12.10.2013 (Сабота) на Школка во Градскиот парк.

Програма:
12:00 – 12:30 — Hi Low aerobic – Кети Матеничарска (Кети Фит)
12:30 – 13:00 — Body Extreme – Емилија Грујевска (Магнус) и Владимир Прибичевиќ (Body Line)
13:00 – 13:15 — The art of Pilates – Емилија Грујевска и Владимир Прибичевиќ

Автор

Дејан

Скопје

Македонија