Искачување на врвови на масивот на ПРОКЛЕТИЈЕ

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

13:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Проклетије е извонредно убав планински масив на тромеѓето меѓу Црна Гора, Албанија и Косово. Вистински балкански Алпи.

ПРОГРАМА:

· 19.07.2012 (петок)

o Во 15 часот поаѓање од паркинг пред Пошта 2, Железничка станица –Скопје.
o Околу 22 ч пристигнување во ГУСИЊЕ. Ноќевање.

· 20.07.2012 (сабота)

o Искачување на Северен врв (Каранфили) и на Очњак.
o Ноќевање.

· 21.07.2012 (недела)

o Разгледување на околината на Плав.
o Поаѓање кон Скопје. Пристигнување во вечерните часови.

ЦЕНА – 60 евра.

ПРИЈАВУВАЊЕ И УПЛАТА ДО ПОПОЛНУВАЊЕ НА МЕСТАТА.

Тел. Горан Николоски, 070/200-506

Автор

Дејан

Скопје

Македонија