Триатлон државно првенство на Македонија

Датум на почеток:

07.07.2013

Време на почеток:

08:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

750м пливање, 20км велосипед, 5км трчање

Старт: 10:00 – Хотел „Срна“ – Маврово

Автор

Дејан

Скопје

Македонија