Strength and durability

Derisa kohët e fundit gjithçka është kthyer tek stërvitjet me intensitet të lartë, kjo është një arsye e mirë pse një sprint i thjeshtë nuk duhet të lihet asnjëherë anash.

Përshëndetje njerëz si po ja kaloni?! Përsëri ne, dhe tani me një video të një rekordi personal prej njërit nga trenerët tanë të staffit Atletiks Fitness. Edhe pse shumë njerëz frigohen nga ky ushtrim, ekzekutimi i duhur i këtij ushtrimi do tju sjell mjaft përfitime, një prej tyre është forcimi i muskujve dhe zvogëlimi i dhimbjeve në shpinë..

We can agree that the competition which strives a great deal of human endurance and an ability to manipulate more disciplines is definitely triathlon. But how to motivate yourself and train extra hard to succeed in winning a race, we can learn from the video with Andy Potts, a professional triathlon athlete, and his inspirational speech.

Power Yoga is directed at creating the highest level of energy, vitality and freedom. The only way to do this is to work with yourself, not against yourself.

Facebook