Sports

Një përmbledhje fantastike e disa prej pikëve më të mira të fituara në ping pong gjatë vitit të kaluarën 2017. Përgatitni raketat dhe tryezën.

Gediminas Grinus është një kapiten në ushtrinë e Lituanisë, gjatë luftës në Irak, pasiqë ai kthehet në shtëpi në pushim mjekësorë si shkak i një traume stress - sindrom. Gjërat e këqija që i ndodhën atij atje, si dhe çdogjë negative tjetër që kishte ndodhur filluan ta shqetësojnë edhe familjen e tij derisa ai vendos të vrapojë... Shikoni videon më poshtë...

Sem Antamaten është një skiator profesional i cili është rritur në malet e Matterhornit dhe rrethinës së majeve alpe afër Cermatit ku përveç bukurive të maleve të mbuluara nga bora, tipi ka edhe disa elemente natyrore që krijojnë adrenalinë dhe argëtim të madh. Akullnajat, çarjet, dhe ngricat tjera të dimrit janë pjesë e jetës së tij të përditshme ...

When you see some simple yet practical invention, you always say to yourself "How haven't I thought of that?". But while waiting for the 'Eureka' epiphany, check out this great device for practical improvement of your techniques in the football game.

Një thënie greke thoshte "nëse dëshiron të jesh i/e fortë – vrapo. Nëse dëshiron të jesh i/e bukur – vrapo. Nëse dëshiron të jesh i/e mençur – vrapo". Siç duket, ata kishin të drejtë.

Thank You ETU for this big experience, I will keep up the great work from this camp and the attitude about triathlon training process as well!!! My aim is "LTAD" (Long Term Athlete Development)!!!

With the evolution of the game of football (soccer), its tactics, training methods and rules, along evolved the ball without which the game would be pointless. The ball is the main catalyst of all the events on the field, or in one word – it is its soul.

Facebook