Cardio

Disa javë më parë u vë në qarkullim studim i cili thotë se vrapimi me një ritëm më të shpejtë rrit vdekshmërinë tek njerëzit. Studimi u bë i bujshëm në mediat sociale, por pak e dijnë kuptimin e plotë të saj.

Tre here fituesi i maratonës së New York-ut dhe rekorder I kësaj discipline në kohën e vet Salazar është një nga ikonat e vrapimit që i ka mësuar gjërat nëpërmjet rrugës së vështirë. Sot ai është një trajner profesional vrapimi dhe këto janë këshillat e tij për rezultatet e juaja sa më të mira.

You don't' always have the time and space to make a good cardio workout. The treadmills in your fitness center come with a waiting list and outside is too cold for exercising. What remains as a good option is to take the jump rope. Although very few are those who will offer you the rope as a training option, the jump rope certainly stands side by side with any other cardio exercise.

Facebook