таг / kilogram

Nëse nuk jeni person që vrapon, që vozitë biçikletën ose shkuarrja në një palestër është një problem për ju, mos harroni, ecja është gjithashtu një mundësi e mirë për të zvogëluar peshën tuaj.

Koha e ftohtë do kalojë gjithësesi dhe do të ketë diell që do të na ngrohë, me çka gjithashtu do të krijohen kushte të përsosura për të shkuar me biçikletë në punë ose fakultet...

Nëse ju bëni një matematikë të thjeshtë do të shihni se nëse nuk ushtroni ju do të kurseni 12 kosto mujore që duhet të paguani në ndonjë klub apo aktivitet sportiv(koston e ushtrimit). Mirëpo nëse ju bëni matematikë të zgjuar do të shihni se në qoftë se ju nuk jeni aktiv ato para do ti jepni në mjekim...

FB Препораки