таг / DOBESOHU

Vetëm fjala tmerruese "celulitë" do të ju motivojë ti provoni disa nga këto ushtrime efektive për pjesën e poshtme të trupit që është në gjendje më kritike çdoherë. Kështu, pa ndonjë tretman të shtrenjtë apo kremëra të shtrenjta, me një dietë ushqimore mirë të përgatitur do ti thoni lamtumirë celulitit tani kur vera është këtu, por mos të ushtrojmë vetëm gjatë verës, por çdoherë....

Një thënie greke thoshte "nëse dëshiron të jesh i/e fortë – vrapo. Nëse dëshiron të jesh i/e bukur – vrapo. Nëse dëshiron të jesh i/e mençur – vrapo". Siç duket, ata kishin të drejtë.

Nëse ju bëni një matematikë të thjeshtë do të shihni se nëse nuk ushtroni ju do të kurseni 12 kosto mujore që duhet të paguani në ndonjë klub apo aktivitet sportiv(koston e ushtrimit). Mirëpo nëse ju bëni matematikë të zgjuar do të shihni se në qoftë se ju nuk jeni aktiv ato para do ti jepni në mjekim...

Një gram i arit për çdo kilogram të humbur nga pesha juaj, nëse je fëmijë atëherë familja do të marrë dy gram. Kjo është fushata e një Komune në Dubai e cila për ti inkurajuar banorët, që të përmirësojnë shëndetin e tyre duke humbur kilogramë ka vendosur këtë rregull, që sipas mjekëve është krejtësisht e gabuar.

Nëse egzistonte diçka si "të dobësohemi më lehtë" ky program do të ishte njëri ndër më të rëndit.

Ndiheni keq, jo I disponuar dhe i nevrikosur pas një dite të rëndë dhe të lodhshme, dhe shpesh ashtu dukeni siç ndjeheni. E gjithë kjo është për shkak se ndoshta trupi juaj ka dehidruar. Në qoftë se e gjeni veten tek ata që " unë nuk pi ujë të mjaftueshëm," kjo foto mund të ju hapë sytë.

Në një epokë kur gati çdo njeri modern dhe aktiv ka mundësi për të përdorur disa mjete të palestrës për të monitoruar progresin e tij informacione të shumta me analizë të hollësishme mund të vijnë në përfundimin vijues: ju do të dobësoheni më lehtë kur ju keni një mik me të cilin ushtroni.

Netët pa gjumë adekuat, e prishin ekuilibrin e hormoneve të cilat janë përgjegjëse për rregullimin e oreksit. Pasojat janë treguar në matësen e peshës...

Të ngopur tashmë me të gjitha këto kufizime. Mos hani këtë, pini këtë sot, mos hargjo energji elektrike, etj... Bëni ndryshim për tu dobësuar shpejtë!

  •  

FB Препораки