Food

Këtu janë disa gjëra që duhet të dini rreth mjaltit, nëse doni ti shfrytëzoni në maksimum përfitimet e këtij produkti.

Nëse jeni konsumues i rregullt i djathit atëherë me një buzëqeshje ju do të përshëndesni studimet më të fundit në lidhje me efektet e djathit në zemrën tonë. Vetëm kini kujdes me sasinë e rekomanduar...

Mëngjesi është koha më e rëndësishme e ditës për tu ushqyer dhe kjo nuk duhet të anashkalohet, por është e rëndësishme të shikoni dozimin.

Shpesh herë ju po kënaqeni duke ngrënë fistek, mirëpo kjo tani më duhet të ju bëhet gjë e zakonshme. Këto lloje të arrave janë jashtëzakonisht të mira në shumë aspekte.

Vitamine dhe minerale që mund ti zëvendësoni duke i konsumuar nga ushqimi në vend se nëpërmjet barnave dhe ilaçeve...

Mënyra më e mirë për të humbur kilogram në mëngjes është të hani ushqim të shëndetshëm. Ndiqni këto 3 rregulla çdo mëngjes dhe së shpejti ju do të keni rezultate të dëshiruara.

Ju e dini se sindromi nëse është në bollëk nuk është shumë interesante. Ndoshta mollët nuk kanë aq shumë famë sa "fast food-i", akaya, acerola... Por ata janë më të vlefshme se ne mendojmë.

Në mënyrë që të hani shëndetshëm, jo domosdoshmërish duhet t'i qëndroni besnik një diete apo të blini produkte të veçanta fshati.

Nëse mjalti është i përbërë kimikisht nga mono dhe disakaride ose nga të njëjtat molekula si sheqeri i bardhë, atëherë pse ai të jetë më i shëndetshëm se sheqeri i rafinuar? Kjo është pikërisht ajo që thonë shkencëtarët, ai ka të njëjtin efekte të dëmshme nëse e teproni me konsumin e tij.

Nëse mendoni se vitaminat mund t'i merrni pa rekomandimin e mjekut, po gaboni shumë, sepse shpesh herë është dhe më e komplikuar se kaq.

Vetëm ta keni me dije se bananja është ushqimi më gjigant, jo druri I saj, por ne do ta shikojmë si pjesë e të ushqyerit. Përveç shijes shumë të shijshme, erës dhe dizajnit që e ka kjo frutë tropikale mund të na ndihmojë në gjetjen e rrugës për një ditë të përkryer. Thonë se një banane në ditë të mban larg nga mjeku, dhe këtu keni disa arsye pse ta filloni ditën me një banane.

Facebook