Food facts

The antioxidant content of oregano is higher than that of blueberries.

Calculator

Product: Weight (g):
Energy:
Proteins:
Fats:
Fibers:
Carbohydrates:

Basic

Carbohydrates
0.00 g
Energy
110 kcal
Fats
2.59 g
Fibers
0.00 g
Proteins
20.20 g
Carbohydrates
7.16 g
Energy
67 kcal
Fats
2.46 g
Fibers
0.60 g
Proteins
3.85 g
Carbohydrates
18.88 g
Energy
179 kcal
Fats
5.00 g
Fibers
1.10 g
Proteins
14.73 g
Carbohydrates
0.00 g
Energy
219 kcal
Fats
12.93 g
Fibers
0.00 g
Proteins
25.77 g

Ne ju inkurajojmë që gjatë fundjavave në maksimum ti shfrytëzoni për të dalur nga shtëpitë tuaja, të shkoni në një mal, të shkoni në skijim, të bëni një udhëtim në natyrë, thjesht të relaksoheni sa më shumë. Sidoqoftë, pagjumësia me të cilën përballet një pjesë e madhe e popullsisë së re aktive dhe ambicioze mund të lërë pasoja të gjata shëndetësore. Sipas hulumtimeve të fundit, gjumi mund të kompensohet ...

Personave të cilët vuajnë nga tipa të ndryshëm demencisë u mungon bash kjo vitaminë.

Përveç centimetrave të tepërta në bel dhe mbipeshës, pijet e gazuara, ose më mirë, sheqernat që përmbajnë këto pije, janë të lidhura me sëmundjet e veshkëve.

8 gota ujë të rekomanduara në ditë që duhet ti konsumojmë janë vetëm një kornizë e zbehtë që duhet të na udhëheqë se sa duhet të konsumojmë ujë dhe ndoshta duhet edhe të tejkalohet ky rekomandim. Nëse e gjeni veten në ndonjërën prej këtyre simptomave, është e mundur që sasia e lëngjeve që konsumoni në ditë nuk është e mjaftueshme për ju...

Këtu janë disa gjëra që duhet të dini rreth mjaltit, nëse doni ti shfrytëzoni në maksimum përfitimet e këtij produkti.

Nuk ka nevojë të kërkoni shumë në Google, apo ta pyetni ndonjë kuzhinier me përvojë, e tëra që duhet të bëni është të uleni pranë gjyshit apo gjyshes tuaj dhe ta pyetni për qumshtin me mjaltë.

Mungesa e magnezit është më e zakonshme se sa ne mendojmë. Këto janë disa shenja që e tregojnë këtë problem...

Nëse jeni konsumues i rregullt i djathit atëherë me një buzëqeshje ju do të përshëndesni studimet më të fundit në lidhje me efektet e djathit në zemrën tonë. Vetëm kini kujdes me sasinë e rekomanduar...

Djersitja me gjumin na bëjnë të ndjehemi më të qetë për gjërat e yndyrshme, kështu që në mënyrë indirekte na bën më të trashë.

Vitamina B6 është e njohur për shumë njerëz si një vitaminë anti-stres që qetëson trupin dhe nervat. Ky mendim është disi i saktë, por ka disa parime themelore se si dhe si të konsumoni këtë vitaminë të rëndësishëm.

A pini pak kofein para se të filloni stërvitjen? Ne do të ju zbulojmë stimulin e preferuar të sportit...

Pasi Këshilli Shëndetësor i Holandës - një organ i pavarur i cili këshillon parlamentin - kanë arritur në përfundim se rezultatet e 10 viteve të fundit të studimeve në fushën e çajit dhe shëndetit janë të qarta, andaj edhe rekomandimet janë edhe më të qarta. Sa më shumë çaj në ditë, aq më mirë.

Shija nuk është gjëja e vetme dhe e rëndësishme për të cilën ne po hamë ushqim të shpejtë. Shkencëtarët pohojnë se nënndërgjegjshmëria njerëzore është më e tërhequr ndaj ushqimeve që i përjetojmë si "të ndaluara dhe të rrezikshme" ...

On Facebook