Title

EVOLUCIONI I BIÇIKLETËS?

Një histori vizuale për dy rrota që vazhdimisht lëvizin...

Kërkuam disa informacione për biçikletën, kuptuam se ideja e biçikletave e ka origjinën mjaft të gjatë, edhe pse shumë nga pretendimet dhe vizatimet për inovacion ende të paverifikuara dhe të pa dëshmuara deri në vitin 1817 kur gjermani Baron Karl von Drais nuk e shpiku "makinën e vrapimin" makina e parë komerciale e suksesshme me dy rrota që shpesh quhej një biçikletë.

Prej atëherë e tutje, njeriu e ndryshoi, shpiku dhe e dizajnoi biçikletën në mënyra të ndryshme, duke qëndruar gjithmonë në bilancin e të dy rrotave që lëvizin vazhdimisht.

29 May 2018

Author Info

Last Members

Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia
Macedonia

On Facebook