Një histori vizuale për dy rrota që vazhdimisht lëvizin...

Që të kuptohemi, të dy aktivitetet kanë një efekt pozitiv në shëndetin tuaj, vetëm se kur flasim për hargjimin e energjisë del se ecja sjell më shumë përfitime shëndetësore se sa vrapimi.

Vikendin e kaluar kishim mundësinë të kënaqemi në evenimentin më të madh në Maqedoni, - Wiz Air Maratonën e Shkupit 2017, mirëpo nuk duhet harruar disa nga momentet, emocionet e këtij vikendi. Për...

I ftohti mund të ju ndihmon të humbisni peshë, ka zbuluar një studim i ri i bërë nga Universiteti i Gjenevës.

Starting yesterday, and in the next couple of days, K4T and Mustseedonia are part of one of the perhaps most important event in the field of active tourism so far.

Si fillim po ju tregojmë se ky hulumtim është bërë mbi fëmijët britanikë, por ajo që ne shohim në përgjithësi është se trendi i konsumimit jo të duhur të ushqimit, pijeve të gazuara dhe ushqimeve...

This is only a part of the "abusement" which my friends gave me about the video of our last summer adventure which happened on a magical place on the Adriatic sea. No one can criticize them, in...

Our mission...

On Facebook