North Face го лансираше новиот ранец со воздушно перниче

Ранец кој ќе ви го спаси животот и испразни џебот

Страсните планинари, скијачи и бордери ги чека возбудлива зима со многу предизвици но малку грижи, затоа што американската компанија North Face го лансираше својот нов ранец, Patrol 24 со ABS систем со воздушно перниче...

Не треба многу напор за губење на тежина

За топење доволни само 30 минути

Најновата студија на група дански научници од Универзитетот во Копенхаген открива дека мажите кои вежбаат 30 минути на ден губат многу повеќе калории отколку оние кои енергично вежбаат и до еден час на ден.