Фудбалска тркалезна есенција

Со еволуција на фудбалската игра, тактика, методите на тренинг и правилата, рамо до рамо еволуира и топката, средство без кое фудбалот би бил бесмислен, основниот катализатор на сите случувања на теренот или со еден...