Фиткамповска енергија

Кој бил знае, кој не бил, нека повели. Можете да се пријавите ТУКА за да ја почувствувате позитивната енергија и промена....

Кога се сака, СÈ се може!!

Уште една цел е постигната со Џуме Џумевски секако со дисциплина и упорност благодарение на UNBREAKABLES тимот, минус 10 килограми. Уште еден доказ дека КОГА СЕ САКА, СÈ СЕ МОЖЕ !!

Приклучи се на Фит Камп

Супер што си тука! Ти честитамe на одлуката да започнеш со физичка активност, односно да го подобриш својот изглед (ако може подобро од сегашниот :-)) и својата општа состојба.

Кој топи повеќе во сексот, ние или они?

Како што ги дал господ канаѓаните работливи, а бај д веј на ладното што да праиш, си направиле истражување за да докажат кој повеќе калории согорува за време на сексот, мажите или жените? 

Диета 5:2

Во последно време сите зборуваат за 5:2 диетата! Во што е финтата?

Удри му два три шамара на стресот

Многу нешта во текот на животот го таложат стресот и се закана за нашето здравје. Понекогаш не сме ни доволно свесни колку малку е потребно за да се справиме и подобро да ја канализираме...