Силов тренинг за велосипедисти

За спортистите кои се бават со спортови на отворено како што е велосипедизмот, одењето во фитнес центри и не е најомилената активност. Да се биде опкружен со најразлични справи и машини, затворен во четири...

Зголеми го тестостеронот на природен начинТестостеронот е хормон во човековото тело кој игра многу важна улога во секојдневното функционирање. На спортско поле за тестостеронот се поврзани сериозни допинг скандали и низа на истражувања кои ја потврдуваат неговата незаменливост во...

Nма разлика

Пронајди ја „Планината”

Некое скандинавско натпреварување во кревање тежини. Тројца снажни мажи дигаат некоја бесна килажа, ама Nма една важна разлика. Еден од нив е „Планината” од Игра на Тронови.

Best old school shoulder exercise (The overhead press)

Кога немале справи и реквизити како денес. А имале само тежини и шипка вежбава била доказ за колку си силен во горниот дел. Преса за рамења или (Overhead press) се прави за добивање мускулна...

205 kg Deadlift

Здраво дечки како сме? Пак ние со едно ново видео за личен рекорд на еден од нашите тренер во Атлетикс Фитнес. Иако многу луѓе се плашат...

Old school training во Атлетикс Фитнес

Здраво дечки како сме? Не сме се виделе одамна... Затоа почнавме со нов вид на видеа наречени тренинзи на старата школа. Вежбаме интензивно без никакви машини, само нашето тело и шипка.