Кружен тренинг, квадратни мускули

Кружниот тренинг е одличен начин за да ја подобрите вашата сила и издржливост, а наедно да ја разбиете монотонијата, ако се појави таа во вашиот тренажен процес . Совршен е за почетници и рекреативни...