Широк зафат за комплетен бицепс

Доколку вежбите за раце се редовни во вашиот тренинг и сакате да изградите темелно обликуван бицепс тогаш не заборавајте за вежбите со широк зафат. Ако правите вежби за бицепс без некаков претходен...

Рамо, Рамо друже мој

Добро рамо, подобра фигура. Она што најпрво ви паѓа во очи кај некого, се пропорционално обликуван гради и рамена. Иако многу луѓе ги занемаруваат овие вежбите во својот тренинг, особено оние за...