Генетски фактори кои влијаат врз развитокот и големината на мускулите

Овој текст е изработен со цел да се разбијат голем број на митови околу развитокот на мускулите кои владеат кај популацијата која активно се занимава со спорт без оглед на нивото на физичка подготвеност.

Како да го забрзате опоравокот на мускулите

Една половина од нас се мускули (кај некој повеќе а кај некој помалку) и затоа треба сериозно да им обрнеме внимание особено ако ги ставаме под редовен тренинг и спортска актвивност. Опоравокот на мускулите...

Три(цепс) низ три потези

Вметнете ја оваа кратка трицепс програма во вашата рутина со што брзо ќе ги појачате вашите трицепси.

7 клучеви за билдање маса

Фино скоцкана фитнес математика. Додека многумина бараат одземање, во статијава разработуваме собирање за тоа како лесно и најпаметно се стигнува до чист и голем мускул. Иако не е сезона на трупање мускул (за кого...

Тренинг за грб со Гоце Мојсоски

Видео претставување на основните елементи и типови на вежби кои се есенцијални за развивање на грбната мускулатура со помош на справи и тегови.