Интервју со активниот тазе венчан фит пар Елена Бубало и Атанас Михајловски

Уште еден спортски пар ја овековечи својата долгогодишна љубов со брак. Прекрасно е да се видат две индивидуи што секојдневно се активни професионално и приватно, взаемно си помагаат и се бодрат на секое поле...

Приказната за професионалниот стрелец без раце

Во екот на паралимписките Игри во Рио, ви ја пуштаме кратката и неверојатно инспиративната приказна за Мет Стуцман, професионален стрелец и натпреварувач за паралимпискиот тим на САД. Иако сторијата за сите параолимписки спортисти е...

WORKOUT MOTIVATION #1

S&W

Уличен тренинг низ Скопје за ваша мотивација...

ОТВОРЕН ФИТНЕС ДЕН СО CENTRALGYM&FITNESS VINICA

На ден 26.06.2016 година во организација на CentralGym&Fitness за првпат во Виница и во овој дел од државата беше одржан отворен фитнес ден на кој беа промовирани аеробик програми од страна на Благој Ристовски...

Митот наречен Ironman

Инспириран од убавите коментари после мојот прв текст, а можеби повеќе од убавата енергија што ме држи после последнатa трка, еве да напишам уште нешто во...