Трчај Форест ин тхе форест

Корисни и мотивациони реченици и видео кое може да ве натера да станете од столот и да го истрчате веќе пишманетиот џогинг. Дечково се вика Емануел Гаулт и дневно трча колку за двајца, а...

СПИНИНГ, повеќе од вртење педали

Возењето на класичен статичен велосипед по дома и не е така лоша идеја ако сакате да направите кардио тренинг а нема услови за да го направите на отворено. Одличен начин да согорите...

Блиц совети

Џогингче, тренингче, на минус

Веќе стаса киселата зелка, џемпери и се покалорични трпези, и сакале неќеле телото ни се готви за зимска хибернација. Ако сте од оние коравите што ни "куршум не ги бие, ни сабја не ги...

Jажe, одличен кардио рецепт

  1. Не секогаш имате време и простор да направите добар кардио тренинг. Патеката за трчање во вашиот фитнес центар е со листа за чекање а надвор е премногу ладно. Тоа што ви останува како добра...