Нека биде стречинг без пардон

Истегнувањето многу често се изоставува со бројни изговори за да се заврши побрзо тренингот, а всушност тие се неизоставен дел пред и по тренингот, доколку сакате да го извадите максимумот од вашето тело без...

Две Tоп вежби за задна ложа

Вашите мускули постојано се обидуваат да воспостават баланс и стабилност на телото додека се движите или спортувате. Затегнатост на одредена мускулна група повеќе од друга може да претставува и обид на телото со дополнителна...

За добро утро јога наместо кафе

Направете малку утринска динамична јога за денот да ви започне со очи широко отворени дури и без кафе, да бидете полни со енергија, јака концентрација и добро чувство за себеси.

Јога за стресни (балкански) мажишта

Исфрлете ги закоравените балканско полуостровски стереотипи за тоа дека јогата е дисциплина која е наменета само за жени. Секој од нас може да профитира од вежбањето јога, па макар и набилданите типци и стари...

Утрото по девојката се познава

Одличен тренинг за да го усовршите балансот на раце... вели описот на видеото. Само момент! Не го пробувајте ова дома! Особено не наутро... Од 5,068,074 луѓе кои го гледале видеото сигурно многу мал дел од...