Гаџет за поедноставен фитнес

Некои гаџети едноставно го менуваат начинот на кој вежбаме. Затоа и светските компании се натпреваруваат која ќе произведе полесен и поедноставен, а со повеќе функции.

Врска Мозок-Мускул

Врската помеѓу мозокот и мускулот е многу важна, а значи поврзување со фокусирање на целото наше внимание на тренираниот мускул, во секоја вежба и серија, за секое повторување, се со цел да постигнеме максимален...

„Лебди“ на BOSU

Да се "лебди" на гумена хемисфера не е лесна работа, а познатата полутопка преку својата прилагодлива и практична форма најде примена во тренажниот процес на многу спортист и рекреативци. BOSU или акроним...