8 Вежби со сопствена тежина

Не му ја мислете!!! 8 базични вежби со сопствена тежина, 3 серии од 12-15 повторувања. Едноставно почнете, и онака сте предолго време загледани во вашите монитори!

Ролање со Ана-Blady

Еден необичен и не толку лесен тренинг на ролерки во кој се активира целата мускулатура, а особено онаа на нозете и торзото. Зошто возењето ролерки да не го направите малку повозбудливо?! 

Зузка се здружи со Брус Ли за појаки стомачни

Значи, во зависност од тоа дали сте дечко/девојка ве советуваме да не се загледувате премногу во Зузка и да и наоѓате доблести/маани, а притоа да заборавите на вежбите. Подобро сконцентрирано да ја следите со...

Симнете го пивското меше!

Скоро на секој му е кристално јасно дека симнувањето на пивското меше (и кај двата пола) оди најтешко, а тоа првенствено е така поради тоа што луѓето често имаат погрешен пристап и мислење за...

За бутчињата и газињата

Клекни Стани

Еве неколку клекни-стани вежбички, доволни за да ве потикнат да си направите простор во дневна, пуштите добро музиче и направите супер тренингче. Секоја од вежбите можете да ја повторите 2-3 серии со 15-20 повторувања. 

Лесни вежби за задница

Ако барате нови вежби за зајакнување на мускулите на трупот а особено оние на задницата, овие сигурно ќе ви помогнат и ќе бидат практична и лесна комбинација, совршена за Вас. Лесно ќе ги совладате,...

Кратко но слатко

Доколку сте во дилема што да се извежба денес, ви предлагаме кратко потење што ќе ве енергизира. Една постелка, стол и желба за мрдање, одличен комплекс за тонус на целото тело.