Серија вежби со Мамбо физиотопка

Вежби за цело тело со физиотопката на Медикус хелп што ќе ви помогнат идеално да го обликувате вашето тело, а притоа да го подобрите вашиот баланс и координација.

Тренинг за стегнати дојки

Неколку тренинг варијанти за сегментот: затегнатост и испрченост на женските гради. Мажи, што викате вие за ова?

Стегнато меше е во сезона

Затоа што тоа е спојката на вашите слатки бикини и затоа што е олицетворение на строго и макотрпно следење на тренинзи и здрава исхрана.

Андреа како мотив!

Андреа ја избравме како денешна мотивација. Таа вика дека „не е тука да збори“, а ние уште не знаеме кого ќе дрзне повеќе, машки или женски пол. 

ВИИТ (Високо Интензивен Интервален Тренинг)

Високо интервалниот тренинг е во тренд деновите. Тоа е краток, но интензивен тренинг кој гори доста калории. Одберете вежби што вклучуваат повеќе мускулни групи како чучњеви, мртво кревање, веслање, burpees...

Реактивирајте го вашето јаженце за скокање

Ако ова парче опрема досега не ви било на дневното тренинг мени, време е да му направите еден солиден камбек. Ок, не мора да се обидувате да ја следите техниката на тренерчево овде, бидејќи...

Кој тип си Ти?

Основната соматотипската класификација можеби не е нешто за што мозгате и се интересирате, но е доволно да се информирате за да имате поголема претстава и сознание во која група на соматоТИП припаѓате.

Фит со неколку минути неделно?

Главната причина зошто високо-интензивниот интервален тренинг (HIIT) е популарен во светски рамки е тоа што со многу кратка тренинг сесија се постигнуваат одлични резултати. Во доба кога сите некаде брзаат и слабо стојат со...