Комерцијален текст

Аеробик, збор кој значи живот

Една од најпопуларните и современи форми на физичкото оптоварување се фитнес активностите, меѓу кои е и аеробикот.

Викендашки Тренинг

Еве идеја како да ви изгледа викендашкиот тренинг. Ние нашиот го направивме во СЦ Јане Сандански.

Како тенисот ги изделка врвните тенисери

Современиот начин на игра, еволуцијата на нови тактики и стратегии и новите наметнати принципи ги вајаат телата на различните спортисти во различни насоки. Кога во прашање е современиот тенис, што „потенка“ конституција значи и...

Комерцијален текст

Медикус Хелп сетови за вежбање

Медикус Хелп спортската опрема е за секој што сака да вежба во домашни услови, надворешни услови или во сала за вежбање.

Светско во уличен тренинг

Ова лето во Штутгарт, Германија на отворено беше одржано второто (од вкупно десет) натпреварувања во светскиот куп во уличен тренинг.