Семки од тиква – Скриеното богатство

Добро испечена и слатка тиква во есенскиот период од годината е одличен десерт или ужина, но семките од овој есенски дар се вистинско скриено богатство. Еве зошто некои искусни домаќинки истите ги...

Што се јаде пред и по тренинг

Правилно подмачкана машина

Подготвени сте за напорен тренинг? Немојте да брзате! Многу е важно да знаете која е најдобрата храна при еден тренажен процес. Ви претставуваме три проверени комбинации богати со хранливи материи кои ќе ја подготват...