Пријателите на ДОНЕВ

Боранија со Ореви

  300 грама Боранија 1 грст ореви Ореви Морска сол по желба 2 лажици Маслиново масло  Зачин Кари по желба   Подготовка Варете ја боранијата 15-20 минути доколку е свежа, ако е замрзната следете...