Леброн vs. Коби vs. Џордан, кој е бољи?

Поради многуте препирања околу тоа кој е подобар, направена е илустрирана споредба на досега неприкосновениот шампион Мајкл Џордан и помладите ѕверови Леброн Џејмс и Коби Брајант, кој за несреќа во моментов се опоравува од повреда на ахиловата тетива. Земени се во обзир првите 9 години од нивната кариера и дојдено е до заклучок дека резултатите им се горе-долу еднакви.