Манна до стој на раце

Ако имавте врска од гимнастика веќе ќе знаевте дека нема никаква маана во стоењето на раце. Мобилност на рамо, некој?

Гимнастичарски, комбинацијата се вика Manna to Handstand и потребна е сериозно висока спремност и флексибилност на рамен зглоб за нејзино правење.

Овдека варијатата е со “pop” на рамото

А овде со дислокација