Некои деца се родени за вода

Најнадежниот млад сурфер во моментов е 14 годишниот Каноа Игараши кој нема многу проблеми со брановите. Досега освоил повеќе престижни награди и нема намера да прекине. Каноа почнал да сурфа на 2 години и оттогаш неговиот живот е максимално врзан со даската, водата и патувањата…