По повод националниот месец на точакот – мај

Месецов на точакот е бај да веј во Америка (USA) ама ич не му ја мислете дали да се удри едно кругче низ град или не во знак на поддршка, бидејќи секаде каде што се слави ова револуционерно превозно средство луѓето почнуваат да осознаваат колку им значи… 

Инаку видеото е всушност реклама за гуми за точак ама делува прилично инспирационо и кул. Честит месец на точакот

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија