Неодолив маркетинг пред теретана

Америка има буен потенцијал за теретана, па менаџериве на вежбалниве добро се потрудиле маркетингот пред нивните влезови да биде неодолив. Иновативност, многу. Фаворити, ептен!

 

 

 

 

 

 

 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија