Интересни вежби за координација со Горазд Србљак

На видеото снимено 2008 година во октомври се неколку интересни вежби за координација кој ги правиме со Горазд Србљак млад тенисер кој минатата година беше 37 на ЕТА ранг листата до 16 години. Убаво е да гледаш како деца спортисти растат и прогресират. Се гледаме на Роланд Гарос