На повидок е новата Каприати!

Мало, жилаво и посветено девојче кое ги поседува потребните предуслови и квалитети за успех. Габи Прајс има големи шанси да успее во светот на тенисот доколку продолжи ги развива своите таленти и остане фокусирана на своите соништа. Погледнете го видеото и дознајте нешто повеќе…