Фудбалски класици – Сер Алекс Фергусон

Приказната за желбата и пасијата, приказната за детето од Глазгов чии оган никогаш нема да изгасне. Еден и единствен, Сер Алекс Фергусон.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија