Бебето сурфер

Има 7 месеци, не знае да оди а камо ли да зборува… ама учи да скија на вода! Рајдер Блер (и името му одговара!) е веќе предодреден да научи како се скија на вода, не за друго, родителите си замислиле дека тој е доволно стар за да ги учи основите… Бебето има малку збунет израз на лицето од кој потешко може да се заклучи дали чувствува страв или возбуда додека плови на вода… проценете вие самите!