Позајмен кајак, 57 метарски водопад и еден мексиканец

Бидејки нарачаниот кајак на мексиканецот Рафа Ортиз не стигнал на време, а позади него чекале 25 други луѓе кои цупкале во место, овој зајмува друг кајак и влегува во слободен пад на 57 метарскиот Palouse водопад. И сега чека rider of the year да го изберат за најдобар пад со кајак за оваа година.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија