Сите топки на место

Искуството и примерите покажуваат дека талентот и предиспозиција за одредени спортови доаѓа и од гените. Овој пат за пример го земавме Кит О’Дел, 5 годишно момче со кого не би посакале да идете на билјардче, се разбира, доколку не сакате да се исфрустрирате. Тој го наследил талентот од родителите и од неговите баба и дедо, а неговата фамилија е до толку по овој спорт што дури и вечераат на маса за билијард. Сега за сега тој игра како профи, за понатаму, останува да видиме како ќе се разива неговата кариера….