Почастете ги децата со палачинки од цвекло

Да да, палачинки од цвекло специјално за вашите деца! И на видеото тврдат дека се многу вкусни, а воедно и здрави. Одличен десерт за целото семејство, нешто помалку вообичаено од секојдневните оброци.