Вака се тренира паркур во Берлин

Салто, скокови и останати финти кои ги гледаме кај паркур дечките, кои навидум изгледаат толку лесно и глатко, секако дека не се учат преку ноќ и одеднаш. Епа вака изгледаат нивните тренинзи уште од мали нозе.