Видео од Критична маса Скопје #12

Еве како изгледаше возењето на 12-тата критична маса вчера низ Чаир. Многу среќни лица на точак и многу весели лица од страните што ни мафтаа. Скопје вчера беше поубав град.

Автор

NaTochak

Берово

Македонија