Инфографик

Пола кило масно ткиво во бројки!

Кога веќе сме се одлучиле да стопиме некое непожелно кило за на плажа со тренинг и правилна диета за да си ја изостриме силуетата, не е на одмет да се прочитаат масниве бројки. Чисто да се знае што да се искомбинира: Јога со сникерс или помфрит со пешки. 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија